top of page

DanWEC

Teststed Hansholm

DanWEC er utvivlsomt vores vigtigste partner. Christian Nereus Grant er ansat som Site Manager hos DanWEC. Derudover arbejder vi på konsulentbasis med, hvad der ligger ud over denne ansættelse. Udnævnelsen er en del af et projekt, hvor Christian er ansvarlig for driftsopgaver omkring teststedet.

</s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>

Vi tager opgaven med udvikling af bølgeenergi alvorligt, og vi hjælper udviklerne, der kommer til centret for at nå deres mål gennem værdifulde partnerskaber. Med vores mange års erfaring inden for den maritime sektor tilbyder vi eksperthjælp, når det kommer til overlevelsesstrategier for bølgeenergikonvertere.

DanWEC sigter mod at støtte udnyttelsen af ​​bølgeenergi i Danmark, herunder at udvikle, eje, leje og drive faciliteter til test, demonstration og indsamling af viden.

</s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>

I praksis blev dette gjort ved at oprette et testcenter, der i sidste ende fuldt ud indeholdt et udpeget testområde forankringsmuligheder, landkabel, bølgemålere og dataopsamlingsudstyr. Samtidig skulle DanWEC etablere et kompetent forsknings- og videnmiljø i Hanstholm. Her spiller samarbejdet med Aalborg Universitet en afgørende rolle, og vores ambition er at skabe et testcenter og et synergimiljø, der er kendt fra andre forretningsområder, for eksempel Medicon Valley og Silicon Valley.

bottom of page